Bedrijfsfruit

Hofman Bedrijfsfruit

Steeds vaker kiezen bedrijven en organisaties ervoor om fruit op het werk aan te bieden aan hun medewerkers. Medewerkers voelen zich daardoor meer gewaardeerd, zijn gezonder en worden productiever.

Hofman levert al enkele jaren, naar tevredenheid, aan verschillende bedrijven en organisaties fruit in de regio Emmen. Wij staan voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding, uitstekende service en flexibiliteit. Wij hopen ook u hier mee van dienst te kunnen zijn!

Mogelijkheden
Bij ons kunt u zelf kiezen hoeveel en welke soorten fruit u wilt ontvangen. Ook is het altijd mogelijk om dit op ieder moment te wijzigen. In ons standaard assortiment heeft u de keuze uit; mandarijnen, appels, peren, bananen, kiwi, sinaasappels.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld Aardbeien, druiven, meloen, ananas en/of seizoensfruit toe te voegen. Maar ook exclusiever fruit zoals Kanzi Appels, kiwi gold of Pink lady appels behoren tot de mogelijkheden.
We komen graag met u in contact om het een en ander toe te lichten!

Kosten
Wij rekenen voor het standaard assortiment €0,45 per stuk fruit. Voor ander fruit rekenen wij scherpe dagprijzen.
Bij een afname van 100 stuks of meer rekenen wij geen bezorgkosten, bij minder dan 100 stuks rekenen wij €2,50 bezorgkosten.

Grotere afnames
Bij grotere afname is het mogelijk om fruit per kisten aan te leveren. Hiervoor rekenen wij scherpe dagprijzen. Ook hier geven wij u graag meer informatie over.

Aflevering
Wij kunnen het fruit wekelijks, bijvoorbeeld op de maandag, bij u leveren, Bij grotere afnames kunnen we ook meerdere malen per week leveren. Dit kan worden afgestemd op de wensen van uw organisatie, we zijn een flexibel bedrijf en er is veel mogelijk.

Fruitmanden
Hofman staat sinds jaar en dag ook bekend om de goed gevulde fruitmanden. Dit kunnen wij ook voor uw organisatie verzorgen,bijvoorbeeld voor een zieke medewerker of  als relatie geschenk.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u gerust contact opnemen!

apple-bite-diet-eat-41660